Välj en sida

VÅR PROCESS

Vi erbjuder dig en kostnadsfri besiktning av din fastighet. Du får besök av någon av våra certifierade medarbetare. Tillsammans går vi igenom uppgifter och data om din fastighet såsom uppvärmningsbehov, familjens varmvattenbehov etc.

Vi tittar även på åtkomster, möjliga platser som kan vara lämpliga att borra på om du väljer bergvärme. Har fastigheten särskilda krav och vilken värmekälla passar din fastighet? Berg-, jord-, sjö- eller grundvattenvärme? Eller kanske luft? Vi diskuterar med dig kring vilka värmepumpvarianter som är lämpliga.

Resultatet av utvärderingen och valet av värmekälla ligger till grund för rätt dimensionering av fastighetens nya värmepumpsanläggning.

Insamlad information bearbetas och beräknas för att säkerställa en korrekt dimensionering av värmepumpslösningen.

Vi skickar en offert med all information gällande din nya värmeanläggning samt även en skriftlig dimensionering om du valt bergvärme eller luftvatten som visar hur mycket energi du kan spara. Väljer du att anlita EEAB, om du valt bergvärme, hanterar vi även borransökan åt dig.

Material beställs hem så att det ligger färdigt och väntar när borransökan är beviljad.

Så fort alla tillstånd är klara, planerar vi in din entreprenad. Du blir kontaktad av din kontaktperson och planerar tillsammans när det kan var lämpligt att påbörja arbetet.Vår normala leveranstid är 2-3 veckor.

Om du valt bergvärme gör vi klart borrningen några dagar innan själva montaget av värmepumpen. När installationen är klar och anläggningen driftsatt får du en genomgång av hur systemet fungerar.

Efter ca en vecka gör vi en uppföljning. Vi kontaktar dig för inbokning av en handhavadegenomgång. Då går vi igenom värmepumpens alla funktioner samt svarar på alla eventuella frågor som kan ha dykt upp. Du är givetvis välkommen att kontakta oss när du vill innan dess.

När så allt arbetet är utfört, sänder vi dokumentation såsom borrprotokoll, garantibevis etc. via post.